Labouchere

LabouchereDe Labouchere strategie is een systeem wat zich onderscheidt van andere roulette systeem, doordat ze een wiskundige formule gebruiken. Het is niet zo maar een specifieke manier van het inzetten van je geld. Het is allemaal gebaseerd op basis van een wiskundige berekening om je kansen op winst zo te verhogen en te verbeteren. Het is een strategie voor mensen welke ook de mogelijkheid willen hebben om er dieper over na te denken. Voor beginners zijn andere tactieken meer geschikt. Hiervoor is het natuurlijk  wel belangrijk, dat je een goed wiskundig inzicht hebt om hier gebruik van te kunnen maken.

Direct oefenen en wordt een Pro!

Het doel!

Er is nog een andere aspect waardoor de Labouchere strategie zich onderscheidt van de overige roulette technieken. Het is onder andere van belang om een doel in je gedachten te nemen. Het gaat hier om het bedrag wat je graag wilt winnen met het systeem. Er zijn een aantal andere rouette systemen welke hier geen rekenng mee houden, waardoor het eigenlijk een systeem is waar je oneindig kunt doorgaan. Het kan dan ook gebeuren dat je geluk zich tegen je gaat keren en je dus verliest zal krijgen.

De formule van dit systeem

FormuleHet begint bij dit roulette win systeem allemaal met de hoogte van de winst welke je wilt behalen. Het is belangrijk om het doel van een paar tientjes of een miljoen te stellen. Natuurlijk is het slim om hier realistisch in te zijn en ook naar je inzet te kijken. Hierna ga je een serie van getallen opstellen om tot dit bedrag te komen. Wanneer je 15 euro als doel hebt bijvoorbeeld dan kun je kiezen voor 1-2-3-2-3-3-1 of voor 2-4-5-4. Uiteindelijk gaat het om het feit, dat je de getallen kunt optellen om aan je doel te komen.

Hoe werkt de roulette techniek?

Je kiest iedere keer voor het laatste en het eerste getal in de serie. Je telt deze bij elkaar op en zet dan dit bedrag in. Je streept zo iedere keer vanaf de buitenkant naar binnen een getal weg. Wanneer je verlest dan zet je de som van deze getallen als getal aan het einde van de serie. Je krijgt dus een nieuw getal in de serie. Je hebt de buitenste getallen dan al wel weggestreept. Eigenlijk zet je hier dus het verlies opnieuw in met wat extra’s (het eerste getal) om het te compenseren. Wanneer je een ronde van verliezen achter elkaar krijgt dan kan het bedrag wat je moet inzetten aardig oplopen. Houd hier wel rekening mee.

Pen en papier, maar niet complex

We kunnen concluderen, dat je even moet nadenken over het systeem. Je moet even kijken hoe je het geld moet gaan inzetten. Wanneer je dit echter een keer op papier hebt staan kun je snel meerdere ronden gaan spelen. Doordat je jouw winstdoel al hebt vastgesteld is het mogelijk om op tijd te stoppen en om met de winst naar huis te gaan.

Ontdek dit systeem gewoon! Je kunt met het oefengeld starten als je wilt. Uiteraard kun je het systeem ook in een live casino toepassen.

 

18plus
© 2022 | Roulette Win Systeem