Fibonacci systeem

Fibonacci systeemEen roulette systemen waar je uit kunt kiezen is natuurlijk het Fibonacci systeem. Het is een online casino systeem welke veel beginnende roulette spelers gebruiken. Wanneer je er nog niet eerder van het gehoord, dan is dat natuurlijk geen schande. Er zijn inmiddels zoveel online roulette systemen, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Dit systeem is echter zeer gemakkelijk om te begrijpen. We zullen het je allemaal uitleggen. Eerst zullen we je echter meer vertellen over Fiabonacci zelf. Het is een reeks van getallen welke is bedacht door Fibonacci. Het principe hierbij is, dat de het volgende getal in de reeks steeds de som is van de vorige twee getallen. Het komt dus neer op het volgende: 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89, 144, 233, 377, enz. Laten we je echter meer vertellen over hoe je dit bij het roulette spel kunt toepassen en gebruiken.

Direct Fibonacci oefenen

Hoe werkt het Fibonacci systeem?

Wanneer je dit systeem een kasn geeft om te gebruiken dan zal je ook een leuke kans op winst maken bij het roulette spel. De Fibonacci getallenreeks is bepalend voor je inzet bij het spel. Wanneer je met 10 euro gaat spelen dan zal je inzetten met  10, 10, 20, 30, 50, 80, 130, enz. Het is slim om de reeks eerst op papier te schrijven, zodat je sneller de ronden kunt gaan spelen. Wanneer je verliest dan je een stap voorruit in de reeks. Bij winst ga je een tweetal stappen terug. Laten we het met een voorbeeld duidelijker maken.

Een voorbeeld van het Fibonacci systeem

Inzet tactiekWanneer je start met spelen dan kun je 10 euro op rood inzetten. Wanneer je verliest dan zet je wederom 10 euro in. Verliest je weer dan wordt het 20 euro. Verlies je wederom dan wordt het 30 euro. Wanneer je wint dan ga je twee stappen terug en dan zet je dus 10 euro in. Het systeem zorgt dat je bij winst de inzet van de twee voorgaande beurten terugverdient hebt. Alleen wanneer je vele keren achter elkaar verliest zal het verlies aardig op kunnen lopen. Het is daarom goed om vooraf een verlieslimiet in te stellen.

Wie was die Fibonacci nu eigenlijk?

De naam van de wiskundige uit Italie was Leonardo van Pisa. Hij werd echter bekend onder de naam Fibonacci. Hij leefde van de twaalfde tot halverwege de dertiende eeuw. Hij was geboren in Italie en ging in Noord-Afrika naar school. Hij bestudeerde daar de Arabische getallen. Hij ontdekte, dat men hier wel een nul gebruikt en daardoor de berekeningen efficienter en beter gedan konden worden. Hij introduceerde de Fibonacci reeks in 1202 in Uropa en werd bekend als Figlio di Bonaccio, wat zoon van Bonaccio betekende. Op haar beurt betekent dit weer zoon van de goedzak. Zijn vader had de bijnaam goedzak.

Wacht niet te lang en test deze online strategie zelf uit om er de meest mooie prijzen mee te winnen. We weten zeker, dat ook jij hier volop van kunt genieten.

18plus
© 2023 | Roulette Win Systeem